Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Regnskap er vårt fagfelt

Trenger du bistand innen regnskap? Vi er en anerkjent og autorisert regnskapsbedrift som holder til i Elverum og har lang erfaring på området. Vi utfører regnskapstjenester for små og mellomstore bedrifter i hele Østlandsområdet. Vi er opptatt av våre kunder og legger fokus på kvalitet i vårt arbeide med regnskap.

Regnskap er bedriftens grunnstein, og uten et korrekt og pålitelig regnskap har ikke bedriften store sjanser for å overleve. Myndighetene pålegger alle registrerte bedrifter å føre regnskap. Korrekt regnskapsføring er avgjørende for forretningsutviklingen og er det fundamentet som strategier baseres på - samtidig som regnskapet gir oversikt over bedriftens umiddelbare økonomiske situasjon.

Velg en profesjonell aktør til å føre regnskap

Regnskapstjenester er derfor noe som bør overlates til profesjonelle aktører. Velger du Bokholderiet, velger du et autorisert regnskapskontor med lang og solid erfaring. Vi utfører alle ordinære typer regnskapsaktiviteter - og kan dessuten være behjelpelig med bankremittering i forbindelse med nettbank.

Har du spørsmål vedrørende regnskap er det bare å ta kontakt .

Velkommen hos Bokholderiet.

Motta tilbud i dag

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn