Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Budsjettering

Budsjettering handler i korte trekk om å legge en realistisk plan for kommende perioder. Det er viktig at den som utfører budsjetteringen har god kunnskap om både økonomi, regnskap, lokale forhold og din bedrift. Budsjettet er ditt viktigste verktøy når du planlegger virksomhetens fremtid, og det bør derfor stilles høye krav til budsjetteringen.

Vi i Bokholderiet har lang erfaring med regnskapstjenester for bedrifter i Elverum, Hedmark og landet for øvrig. Vi kjenner godt til lokale forhold og vet hvilke lover og retningslinjer som gjelder. Vi tar oss tiden til å bli godt kjent med din virksomhet og dine mål. Ved å gjøre oss godt kjent med alle aspekter av ditt firma, får vi en unik oversikt som blir grunnlaget for et realistisk budsjett.

Resultatbudsjett og likviditetsbudsjett

Det skilles mellom resultatbudsjett og likviditetsbudsjett. Førstnevnte har som formål å få fram et budsjettert resultat som er riktigst mulig. Likviditetsbudsjettet dreier seg om at man har økonomien til å betale løpende utgifter. I dette budsjettet skal pengestrømmen budsjetteres, og man ønsker å få kontroll over innbetalinger og utbetalinger i den aktuelle perioden.

Når du benytter deg av oss i Bokholderiet, kan du føle deg trygg på at du vil få et realistisk budsjett som tar høyde for din bedrifts forutsetninger. Ta kontakt med oss om du har spørsmål vedrørende budsjettering, eller se våre øvrige regnskapstjenester.

Nøl ikke med å ta kontakt dersom du skulle ha noen spørsmål.

Motta tilbud i dag

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn