Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vi er en autorisert regnskapsfører

Trenger din bedrift økonomisk rådgivning? Bokholderiet i Elverum er et autorisert regnskapskontor som tilbyr en rekke regnskapstjenester. Vi er en allsidig aktør som ikke bare bistår med regnskapsaktiviteter, men også tilbyr kompetent økonomisk rådgivning i forbindelse med budsjettering. Budsjetter er viktige rettesnorer for bedrifter og sikrer at målene lettere blir nådd.

God kompetanse på økonomisk rådgivning

Besparelser og utvikling er begge områder som bør baseres på et fornuftig budsjett og økonomisk rådgivning. Vår kompetanse gjør oss til en god rådgiver når du har behov for bistand til strategiske beslutninger. Bokholderiet har holdt på siden 1999, og utført rådgivning for små og mellomstore bedrifter i Østlandsområdet.

Bokholderiet består av fem medarbeidere. Som autorisert regnskapsbedrift er vi opptatt av å holde vår kompetanse ved like, slik at vi kan gjøre en best mulig jobb for våre kunder. Ta gjerne kontakt for referanser.

Har du spørsmål vedrørende våre tjenester innen økonomisk rådgivning er det bare å ta kontakt .

Velkommen hos Bokholderiet.

Motta tilbud i dag

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn