Zirius Portal

Zirius Portal er et bindeledd mellom regnskapsfører og bedrift, som også kan brukes til internkommunikasjon. Bokholderiet jobber i, og tilbyr dette til våre kunder.

Du får mange muligheter i Zirius Portal

Zirius lar våre kunder fakturere, attestere fakturaer, remittere, ha oversikt over regnskapsstatus og ta ut rapporter fra programmet. Tjenesten er skybasert, noe som gjør at dine data er trygt lagret, og du har tilgang hvor som helst og når som helst.

Systemet gjør også at vi som din regnskapsfører har direkte tilgang på alle bilag og regnskapstall.

Er du allerede medlem av Zirius Portal kan du logge deg inn her.

I Zirius Portal kan du:

  • Sende tilbud, ordre og faktura med KID-nummer
  • Opprette kunder og varer
  • Attestasjonsrutiner
  • Godkjenne betalinger
  • Registrere inngående bilag
  • Ha oppdatert betalingsstatus
  • Historikk og rapportering
  • Timeregistrering mot Zirius Prosjekt.

PortalKlient


Med PortalKlient kan vi som din regnskapsfører invitere deg, slik at du aktiv kan delta i daglige rutiner. Du får tilgang til fakturering og registrering av inngående bilag, samt tilgang til oppdatert regnskapsstatus. Portalen danner grunnlaget for effektiv samspill mellom kunde og regnskapsfører.

OnlineBank


Med banktjenestene i OnlineBank, kan du slippe manuell innlogging i nettbanken. Du kan betale regninger direkte fra Zirius, eller legge de til godkjenning og betaling via Zirius Portal. Gjennom automatiserte betalings- og bokføringsprosesser får du redusert tidsbruken vesentlig.

Timer


Funksjonaliteten «Timer» lar ansatte registrere og godkjenne timer via web eller mobilapp. Leder godkjenner timer og regnskap, timelister oppdateres og legges til grunnlag for lønn og fakturering.

Ta kontakt med Bokholderiet om du har spørsmål


Enten du er en ny eller eksisterende kunde, ta gjerne kontakt med oss i Bokholderiet. Vi kan rådgi deg rundt skybaserte regnskapsprogram og skreddersy våre tjenester så de passer din bedrift.

Vi får levert Zirius Portal fra HC Dahl. På deres sider kan du lese enda mer om tjenesten, og mulighetene som finnes. Bokholderiet har valgt lønnssystem fra Huldt & Lillevik, som er Norges mest populære program for lønnskjøring og HR-tjenester.

Motta tilbud i dag