Våre regnskapstjenester bidrar til økt lønnsomhet

Vi er et autorisert regnskapskontor som har bistått en rekke kunder opp gjennom årene med regnskapstjenester. Vi påtar oss oppdrag i Elverum og omegn, for små og mellomstore bedrifter.

100 % løsningsorienterte regnskapstjenester

Våre regnskapstjenester er tilpasset deg som bedrift uavhengig av om du er liten eller stor.

Om du skulle ha behov for regnskapstjenester knyttet til rådgivning av skatt, fakturering, lønnskjøring, årsoppgjør, årsregnskap eller moms og regnskap får du hos oss erfarne regnskapsførere til å utføre jobben.

Vi er et lite regnskapskontor med en visjon: å levere smarte, løsningsorienterte og trygge regnskapstjenester. Slik sikrer vi at din virksomhet styres av et lønnsomt og korrekt utført regnskap. Våre regnskapsførere har mange års erfaring fra både regnskapskontor og som ledere fra næringslivet.

Ved å la oss ta oss av ditt regnskap får du tid til å gjøre det du brenner mest for i virksomheten din, slik at lønnsomheten i bedriften øker.

Ta kontakt med oss i dag dersom du har spørsmål vedrørende våre regnskapstjenester.

Velkommen til Bokholderiet AS.

Elektronisk bilagshåndtering

Vi tilbyr elektronisk bilagsbehandling for våre kunder, noe som bidrar til en enklere hverdag for deg som bedrift.

Med elektronisk bilagsbehandling, sparer du både tid, penger og miljø. Dette er ikke et krav da enkelte bedrifter ikke ønsker å benytte dette, men en mulighet til å forenkle bilagshåndteringen.

Vi jobber også i Zirius Portal, se mer her.

Lønnskjøring

Fakturering

Årsregnskap

Økonomisk rådgivning

Skatt

Regnskapskontor

Årsoppgjør

Autorisert regnskapsfører

Lønn

Regnskapsføring

Regnskap

Regnskapsbyrå